Анонс
Художники
Виставки
Події
Відео
Преса
Наша Крамниця
Головна » Виставки

Олександра Білобран “Про різне” 23.08.- 18.09. 2022

Олександра Білобран “Про різне” 23.08.- 18.09. 2022

Львів’янка Олександра Білобран представить в галереї першопóказ своїх нових творів. Цього разу виставка не матиме якоїсь об’єднавчої концепції і представить більшість тем над якими працює Олександра. А це поля і море, ліси і квіти, портрети і мотанки.

Звідси і назва виставки:

«Про різне і таке дороге серцю.

 Пахощі українського поля, в яке хочеться зануритись з головою. Затишок лісу, що дає силу й енергію. Вібрації краси наших просторів. Вікові народні традиції. Прадавні обереги. Про українську жінку, котра, попри всю біль сьогодення, залишається берегинею – ніжною матір’ю та дружиною. Про мирне минуле та, безперечно, переможне щасливе майбутнє». Олександра Білобран.

 

Біографія:

Олександра Білобран закінчила Львівську Національну Академію Мистецтв. Впродовж восьми років працювала керівник галереї “Яровіт”. В 2011-2012 рр. – арт-продюсер в МО “Леміш”, 2013-2014 рр. була куратором мистецьких  виставок в ресторані «Перша кляса». Організатор і співорганізатор численних виставок та мистецьких акцій.

Персональні виставки в Україні, Львів; Великобританії, Лондон; Франції, Париж.

Участь у Всеукраїнських виставках, Львів, Стрий, Луцьк, Херсон, Київ, Івано-Франківськ та колективних  Міжнародних виставках у Великобританії, Лондон; Франції, Париж, Барбізон, Ніца; Польщі, Казімеж Дольни; Угорщині, Будапешт; Австрії, Відень. Учасниця Всеукраїнських  та Міжнародних мистецьких проектів, фестивалів, пленерів, конкурсів. Активна участь у благодійних аукціонах.

Робота “Ілюзорність світу” ввійшла у колекцію Музею сучасного українського мистецтва Корсаків, Луцьк. Твори художниці знаходяться у приватних колекціях України, Франції, Великобританії, Австрії,  Італії, Туреччині, Нідерландах, США, Німеччині, Латвії, Індонезії, Японії, Казахстані.  Живе та працює у Львові.