Анонс
Художники
Виставки
Події
Відео
Преса
Наша Крамниця
Головна » Виставки

Хаос та естетика. Ігор Колісник. 31.05 – 26.06.2022

Хаос та естетика. Ігор Колісник. 31.05 – 26.06.2022

З початком війни багато митців рефлексують через творчість. Більшість із них попри нестерпність ситуації яка є приводом для творчості все ж формально витримують візуальну естетику, не анти естетику. Як таке можливо? Найпрекрасніші твори мистецтва часто сюжетно про найтрагічніші сторінки буття. Можливо це відбувається через чистоту переживань. Немає місця для півпочуттів. Зло і добро проявляються. Найбільші цінності існування людини стають виразними і чіткими.

Ігор Колісник створив нову серію творів з початком війни. Війна спричиняє хаос. Ігор відображає його міняючи землю з небом місцями, перевертаючи прапор жовтим догори. Бо все що відбувається навколо – ламає логіку життя, його плин. Все відбувається невчасно і не так. Це породжує сум’яття і викликає збурення емоцій. Проте художник сублімує це в естетику. Творчість не зупиняється.

 

 

Колісник Ігор Степанович . Народився 19 квітня 1956р . В 1977 закінчив Львівське училище прикладного мистецтва ім. ІванаТруша відділ художне оформлення. З 1988 працює головним художником ПРАТ «Гал-ЕКСПО». За цей період оформлено більше 600 міжнародних виставок та презентацій. З 2000 року член НСХУ. Голова секції живопису Львівської обласної організації НСХУ. Спеціалізація- дизайн, живопис, графіка. Більше 30 персональних виставок. На сьогоднішній день працює над публікацією мистецько-поетичного альбому “Імідж та Слово”, в основі якого є поетичні описи більш ніж 100 живописних робіт (І. Колісник & О. Давида)