Анонс
Художники
Виставки
Події
Відео
Преса
Наша Крамниця
Головна » Виставки

«Скам`янілості 4018». Ольга Пильник. Кераміка. 10.04 – 6.05.2018

«Скам`янілості 4018». Ольга Пильник. Кераміка. 10.04 – 6.05.2018

Концепція:

Якось, під час прогулянки у прилеглому до великого міста селі, почала роздивлятися на ще не порослі травою узбіччя. Вони були вщерть засмічені спресованими пластиковими пляшками. Котрі виглядали так, наче пролежали там століттями! Тоді я подумала: «цікаво, що про нас будуть уявляти наступні цивілізації? І що ми залишимо для їх майбутніх археологічних розкопок?» Передбачити напевно дуже складно, і не моє це завдання. Нехай над цим думають футурологи. Я лишень маю велику надію, що наступні цивілізації будуть ще у більшій мірі “сапієнс”.

Так з`явилась ідея цілого проекту «Скам’янілості 4018» . Такими пляшками всипана ціла планета. Вони повсюду: в містах і в селах; на суші і у водоймах; в лісах і полях; у горах та рівнинах; на всіх континентах. В своїй уяві я вже бачила як археологи наступних цивілізацій знаходять цілі груди спресованих пляшок, які вже скамяніли чизалишили відбитки у камені. В своїх роботах мені захотілось показати це і підкреслити неймовірно разючий контраст: природньої краси землі та сумної антиестетики рукотворного сміття нашого часу.

Матеріальна частина: близько 10 керамічних об’єктів розміром від 30 – 70 см в довжину.  Покритих ангобами та кольоровими емалями.