Анонс
Художники
Виставки
Події
Відео
Преса
Наша Крамниця
Головна » Виставки

Анна Васильєва “Kitch`EN”. Живопис. 1 – 27 серпня 2017

Анна Васильєва “Kitch`EN”. Живопис. 1 – 27 серпня 2017

 Змінюються епохи, технології крокують вперед, світ стає цифровим, технічним, проте все це створює людина в своєму первозданному стані.  Людина, що мислить. Людина, котра змінюється.

Анна Васильєва.

Анні Васильєвій, досліднику людських душ – психологу та художнику з Києва, як нікому іншому відомо про те, що перші сеанси «психотерапії» кожен з нас отримує на кухні під пильним оком мами, або друга.

То ж не дивно, що Анна тримаючи в фокусі своєї уваги людину з її неповторним і безкінечно складним внутрішнім світом помістила її в мінливому просторі посткомуністичних інтер’єрів, в котрих живуть люди сучасності, які з кожним роком створюють майбутнє, в котрому ми вже знаходимось.

Як не дивним є і те, що персонажі для своїх ремінісценцій, вона взяла у художників модерну, епохи на зламі 19 і 20 століть – часу, коли так бурхливо розвивалась психологія і мистецтво.  Художники того періоду також зробили об’єктом своєї уваги душевний стан і переживання портретованої –  простої не героїзованої і не міфологізованої людини.

На таких самих як і у нас із вами кухнях з легкої руки Анни Васильєвої сидять і діляться з нами сокровенним герої картин Лотрека і Пікасо, Ван Гога і Модильяні…

Ідея серії робіт KitchEN полягає в тому, щоб показати, наскільки є розмитими кордони між минулим, сучасним та майбутнім.

Kitch’EN вже експонувалась 2014 року в київській галереї A-House.

У серпні цього року частина з тієї експозиції, у доповненні нових творів буде представлена в галереї «Зелена канапа».

Не пропустіть!

АВТОБІОГРАФІЯ:

Васильєва Анна Павлівна, народилась 12 грудня 1988 року в місті Київ.

Трохи про себе: перед тим, як ступити на творчий шлях, мені довелось попрацювати в різних сферах та закінчити дві освіти: маркетинг (2005-2010рр.)  та психологію (2010- 2014рр.), що допомагає мені в мистецтві. Допомагає  зрозуміти людей, вгадати та відчути їх бажання, допомогти вирішити, що вони хочуть бачити на полотні в результаті (якщо мова йде про картину на замовлення).

З 2011 року я займаюсь живописом та рисунком в майстерні Георгія та Таїсії Зайченко, котрі допомогли сформувати бачення прекрасного та оволодіти різними техніками образотворчого мистецтва.

В 2012 році я вступила до Львівської НаціональноїАкадемії Мистецтв на дизайн інтер’єрів, та провчившись там рік,  перевелась на графічний дизайн в інститут декоративно-прикладного мистецтва ім. М.Бойчука, що в Києві.

Свою першу виставку  вирішила провести навесні 2014 року в галереї A-House (вул.. Стрілецька, 7/6). Виставка пройшла добре та отримала багато схвальних відгуків, після чого 6 моїх робіт забрали на колективну виставку художників в місто Базель (Швейцарія).

На даний момент працюю в галереї Akt на території арт заводу Платформа. Пишу нові картини та створюю нові проекти.

Також була учасником колективних виставок в Будинку Художників, галереї Лавра та арт центрі Я.Гретера.