Анонс
Художники
Виставки
Події
Відео
Преса
Наша Крамниця
Головна » Виставки

«Придумане місто». Сергій Міхновський. 6.06. – 2.07.2017

«Придумане місто». Сергій Міхновський. 6.06. – 2.07.2017

Архітектор за освітою художник Сергій Міхновський, якнайкраще розуміє важливість та відповідальність щодо збереження архітектурного середовища. Часто називаємо кращі зразки містобудування  золотою спадщиною. У Сергієвих придуманих містах архітектура набуває золотого наповнення у буквальному сенсі цього слова. Всі живописні полотна містять в собі фрагменти покриття золотою поталлю.

Історія «роботи з золотом» у Міхновського давня. Ще 1999 року відбулася виставка «Золоті гори». Після котрої листкове золото присутнє майже у кожній Сергієвій роботі.

Міста Сергія Міхновського, хоча майже повністю вигадані, все ж містять у собі зображення будівель різних міст у яких побував художник і які його надихнули. Польські, Італійські, Німецькі, Данські, Угорські міста та звичайно ж українські: Свірж, Жовква і рідний Львів. А золотим містам золоті речі! Зібрані Міхновським автентичні старовинні предмети побуту: годинник, праска, кавомолка, ножиці, терези, цвяхи і навіть цегла «позолочені» художником також стануть частиною виставки.

Презентація виставки та буклету проекту відбудеться 6 червня о 17.00.

Триватиме вона довше ніж зазвичай – 4 тижні, до 2 липня.