Анонс
Художники
Виставки
Події
Відео
Преса
Наша Крамниця
Головна » Виставки

Виставка живопису Михайла Демцю. 9 – 28 серпня 2016

Виставка живопису Михайла Демцю. 9 – 28 серпня 2016

В одному з своїх багато чисельних інтерв’ю справжній Народний за своєю популярністю і офіційним званням художник Михайло Демцюрозповів про те, чому працює над одними й тими самими темами в живописі багато років поспіль. Михайло Демцю порівняв себе з оперним співаком. Нікому не приходить в голову запропонувати скажімо Паваротті заспівати реп, або рок музику, ніхто не вимагає від нього експериментів, то чому ж вимагати від художника Михайла Демцю, який досяг найвищої майстерності в жанрі експресивного живопису, пробувати себе у іншому стилі, або тематиці

На цьогорічній виставці в «Зеленій канапі» живий класик Михайло Демцю представив нові, не оприлюднені досі твори виконані протягом останніх трьох років.

Окрім традиційних для Михайла портретів з рідним митцеві гуцульським колоритом ми бачимо: багато морських краєвидів, серед яких, і прекрасні приморські міста Франції та Іспанії, і заходи сонця на пляжі, і незвичні для автора, що любить яскраві кольори – похмурі настроєві пейзажі. Ще однією несподіванкою стали геніально талановито виконані, великоформатні акварелі, які дуже високо цінує сам автор.

.