Анонс
Художники
Виставки
Події
Відео
Преса
Наша Крамниця
Головна » Виставки

Соломія Ковтун. «Лінія горизонту» виставка живопису. 19.07 – 7.08.2016

Соломія Ковтун. «Лінія горизонту» виставка живопису. 19.07 – 7.08.2016

Ще у 2013 році Соломія Ковтун представляла у галереї свою персональну виставку під назвою «12». Ця промовиста назва говорила про те, що Соломія проводить дванадцяту за ліком персональну виставку і це всього за 4 роки творчої діяльності!

То ж не є дивним той факт, що після такого інтенсивну приходить втома. Соломія, хоча звичайно й здійснила ще дві виставки за ці 3 роки ( в галереї «Велес» та «Меланка Арт») та все ж призупинилась. Взяла паузу, у пошуках нового натхнення.

А знайшла вона його, як це часто буває з митцями у подорожі. Під час відвідин Музеїв у Мадриді – побачила і відчула твори геніального Марка Ротко. Його мінімалізм форми і максимальна промовистість кольору резонували з світобаченням художниці. І, як наслідок, народилася нова виставка абстрагованих пейзажів, у яких об’єктом є лінія і пляма.

Зустріч неба і землі розділена лінією горизонту. Така далека і така близька. до неї всього кілька кілометрів. До неї йти і не досягнути, її побачити, але не збагнути.

Велич стихії кольору пульсуватиме на великих полотнах художниці, її можливо відчути, але не усім. Чи знайде вона відгук у Вашій душі? Прийдіть на виставку та спробуйте!

ФОТОРЕПОРТАЖ З ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ

КУПИТИ ЖИВОПИС КОВТУН