Анонс
Художники
Виставки
Події
Відео
Преса
Наша Крамниця
Головна » Преса

Підсумки «Днів Львова у Сумах». ВІДЕО

22 квітня, в завершальний, четвертий, з «Днів Львова у Сумах» під супровід струнного квартету «Сінкопа» у Муніципальній галереї відкрилась виставка «Львівський пейзаж. Кращі майстри».

Відкривали її міський голова Львова Андрій САДОВИЙ та сумський міський голова Геннадій МІНАЄВ.

Очільники міст підбили підсумки «Днів Львова у Сумах»: пан Садовий розповів про свої враження від Сум і сумчан, висловив сподівання на майбутню співпрацю та спільний розвиток міст, а також ще раз запросив сумчан до Львова. В свою чергу, Геннадій Мінаєв пообіцяв плідну співпрацю і пообіцяв, що наступного року у Львові пройдуть сумські дні.

На згадку про чудові дні, проведені в нашому місті Муніципальна галерея подарувала Андрію САДОВОМУ картину сумської художниці Анни ЧЕРНЕНКО.

На експозиції представлені роботи восьми львівських художників: Юрій КОХ, Ольга КВАША, Соломія КОВТУН, Олена КАМЕНЕЦЬКА-ОСТАПЧУК, Сергій МІХНОВСЬКИЙ, Петро СИПНЯК, Петро СМЕТАНА.

Крім відомих майстрів у Сумській муніципальній галереї були виставлені картини юних художників Львівської дитячої художньої школи. Роботи були намальовані в рамках конкурсу дитячого малюнку «Львів очима дітей».

Автор: Коренева Оля 

Дата публікації: 26-04-2013