Анонс
Художники
Виставки
Події
Відео
Преса
Наша Крамниця
Головна » Виставки

“12” СОЛОМІЯ КОВТУН. 5 – 24 листопада 2013

“12” СОЛОМІЯ КОВТУН. 5 – 24 листопада 2013

Харизматичне число 12  –  це назва нової персональної виставки живопису Соломії Ковтун, дванадцятої за ліком.

Не так давно, в 2009 році Соломія здійснила першу персональну виставку в галереї «Зелена канапа», а вже до 2013 створила їх аж одинадцять : в львівських галереях  «Дзига», «Яровіт» (двічі),  «Леміш», «Зелена канапа» (2011),  у Червоноградській Філії Львівського музею історії релігії. кав`ярні «Штука», «Світ кави», «Старі мури»(також з повтором)…

Соломія Ковтун створює монументальні полотна, за розміром, чи суттю, сповнені експресією і енергетикою. Сміливий нестандартний погляд на пейзаж з архітектурою, хоча на всі сто відсотків відповідає найактуальнішим європейським тенденціям живопису – часто не зрозумілий українському не «підготовленому» до сприйняття напівабстрактних  імпресій глядачеві, адже випереджає його смаки на кілька десятиліть.

Соломіїн живопис, такий настроєвий, живий, широкий, без дріб’язковості і компромісів відразу отримав визнання в мистецькому середовищі найбільш європейського міста України – Львова. Про це свідчить, хоча б той факт, що будучи іще двадцятирічною студенткою Львівської Академії Мистецтв, Соломія Ковтун без будь яких «протеже» запрошена до співпраці з майже усіма провідними галереями Львова.

15 та 16 листопада о 21 годині в рамках акції «Ніч у Львові», на фоні персональної виставки «12» Соломія Ковтун проведе майстер класи з малювання руками.

Для дорослих звичною є  аксіома про те, що для живопису необхідно використовувати пензлі, мастехін і т.п.. І тільки діти можна пробачити  встромлені у фарбу пальці. Але ж малювати руками так природно!  Первісні люди саме так і робили. З допомогою художниці Соломії ви зможете створити свій неповторний мистецький твір своїми руками і отримати неймовірну творчу і тактильну насолоду, знявши бар’єри умовностей, а нічний час проведення цьому лиш сприятиме. Крім того Соломія розповідає, що малювати долонями це наче малювати душею.

Вартість майстер класу – 50 грн.

Кожному учаснику надаються матеріали для створення картини.

Записатися на майстер клас можна в галереї «Зелена канапа» (Вірменська 7), або за телефоном +38 032 2357549