Анонс
Художники
Виставки
Події
Відео
Преса
Наша Крамниця
Головна » Виставки

Персональна виставка Світлани Семанів «Голос Всесвіту» 11 – 30.06. 2013

Персональна виставка Світлани Семанів  «Голос Всесвіту» 11 – 30.06. 2013

Всеохоплюваність явища глобалізації в сукупності з надзвичайним поширенням масової культури під прапором Голлівуду принесло світові «нову релігію». І майже кожен з нас є її адептом. Як часто ми : віримо в Ісуса Христа, ходимо до церкви, дотримуємось поганських прикмет, займаємось йогою, медитуємо, слухаємо лекції з транссерфінгу та сприймаємо як філософську наставницьку книгу бестселер «Їж. Молись. Люби», або фільм «Секрет»…

Художниця та поетеса Світлана Семанів  є яскравим прикладом цього явища. Вона присвячує твори Анжелині Джолі та Олені Реріх, цитуючи Євангеліє та Олену Блаватську… Живописні твори супроводжує своїми віршами та коментарями,  навіть видала книгу «Голос Всесвіту».

Світлана вірить у те що робить і ця щирість замішана на певній наївності (Світлана не здобула вищої мистецької освіти) і є цінністю її творчості. Сама про свою місію пише так: «Матінка Земля наша зараз втомлена і хвора,треба зцілювати іі своїм прагненням до Світла, це є ціль моєї творчості.Тема духовна, але так як у кожного свій шлях духовний – тема дуже особиста, тому краще про це писати, малювати, проспівати, але не говорити.»

  • Автобіографія:

Семанів Світлана Дмитрівна . Уродженка міста Івано-Франківськ. Навчалась в школі Мистецтв міста Івано-Франківськ. Мешкає і працює в місті Калуш. В 2013 році побачила світ книга поезій Світлани Семанів «Голос всесвіту». Закохана в живопис тому, що народилась на Західній Україні де традиції народного мистецтва передаються з молоком матері.